H300 Lemonade
Vuoden väri 2020

Tikkurilan vuoden väri 2020 on H300 Lemonade. Lempeä keltaisen sävy tuo mieleen aamunkoiton pehmeän valon.

Anna H300 Lemonade -sävyn kuljettaa sinut keskelle kiireetöntä viikonloppuaamua, jona valo on lempeä ja ilma raikas. Herkullisen värin valitsivat muotisuunnittelija Laura Juslin ja arkkitehti Lilli Maunula, jotka muodostavat suunnittelijaduon Juslin-Maunula. H300 Lemonade on helposti lähestyttävä ja tarpeeksi hienovarainen sopiakseen osaksi erilaisia sisustustyylejä, aina klassisesta maalaistyyliin.

Tikkurila_0641

seinä h300 lemonade - pöytä h300 lemonade

Miksi H300 Lemonade?

Keltainen tekee tuloaan sisustukseen pitkän maanläheisten sävyjen kauden jälkeen. Se on kuin pitkään kaivattu henkäys raikasta ilmaa ja muistuttaa meitä positiivisuuden voimasta: jossain on aina nähtävissä valonpilkahdus, aina on mahdollisuus muutokseen – niin kotona, kuin maailmallakin.   

“Vuoden väri symboloi hyvää mielialaa ja optimismia. Se tuntuu juuri nyt oikealta”, Juslin-Maunula sanoo.

H300 Lemonade on jatkumoa keltaisten trendille, joka on ollut näkyvissä niin muodissa kuin sisustuksessa. Sävy on vaaleampi ja heleämpi kuin rakastetut okrat ja sinapinkeltaiset. Se on samaan aikaan valoisa ja pehmeä, energisoiva ja hienostunut: ilahduttava sävy korvaamaan arjen harmaat ja beiget.

Lisää valoa

Anna vuoden värille tilaa loistaa isoilla pinnoilla ja näe miten valon eri sävyt saavat sen elämään. H300 Lemonade on täydellinen niin monokromaattisiin väripareihin kuin myös leikkisiin värikokeiluihin. Kaikki Tikkurila Color Now 2020 -värikokoelman sävyt sointuvat hyvin yhteen. Tutustu kokoelmaan ja löydä uusin suosikkiväriparisi tai tuo kotiisi vain ripaus väriä vuoden värin muodossa.

2019_8_21_Tikkurila26366-1

seinä h300 lemonade - pöytä h353 lemmikki