2019_8_21_Tikkurila26528

SÄNGYNPÄÄTY L392 DUKATTI - SEINÄ H300 LEMONADE - LATTIA Y383 KURKKU

Suunnitteletko kotiisi ilmeen muutosta? Nyt on loistava aika leikitellä väreillä sekä eri maalipinnoilla! Himmeät maalit ovat olleet jo pitkään pinnalla, mutta nyt kiiltävät seinät, lattiat ja katot ovat tekemässä tuloaan.

Himmeät maalit sisustuksessa ovat monelle tuttu ja turvallinen valinta. Yhdistämällä rohkeasti himmeitä ja kiiltäviä pintoja, saat aikaan yllättävän ja herkullisen tyylikkään kokonaisuuden, joka puhuu puolestaan.

Kiiltävät pinnat ovat kestäviä ja helppo siistiä, himmeät pinnat antavat helpommin anteeksi epätasaisuuksia

Himmeiden pintojen vierellä kiiltävät maalipinnat tuovat sisustukseen lisää mielenkiintoa ja toimivat erinomaisina tehosteina.

Maalausprojektia suunnitellessa on hyvä miettiä myös maalin kiiltoastetta. Kun haluat täyshimmeät seinäpinnat, valitse silloin Harmony-sisäseinämaali. Kalusteissa voit käyttää vesiohenteista Helmi-kalustemaalia, jota löytyy kolmessa eri kiiltoasteessa. Lattioihin sopii esimerkiksi puolikiiltävä Betolux Akva tai puolihimmeä Pontti-puulattiamaali.

Kun kiiltävät pinnat korostavat värejä ja heijastavat valoa, himmeäpintainen maali imee valoa itseensä ja näyttää seinällä pehmeältä sekä tuo tilaan tasapainoa luoden rauhallisempaa tunnelmaa.

Valitse kiiltoaste pinnan käyttötarkoituksen mukaan

Mitä kiiltävämpi pinta on, sitä heikommin lika tai ruoka tarttuu siihen. Tahrat tosin näkyvät kiiltävissä pinnoissa helposti, mutta ne on erittäin helppo siistiä. Himmeästä maalista taas on työläämpää pyyhkiä pois likaisia kädenjälkiä tai tahroja. Himmeät pinnat antavat helpommin anteeksi epätasaisuuksia kuin kiiltävät pinnat, joista epätasaisuuksia ei pysty piilottamaan.

Älä arkaile leikitellä maalipintojen kanssa  – yhdistämällä kiiltäviä  ja himmeitä pintoja eri tiloissa saat kotisi ilmeestä hetkessä eloisamman!

Valitse kiiltävä tai puolikiiltävä maali, kun…

haluat maalipinnan kestävän pitkään

haluat leikitellä heijastuksilla ja kontrasteilla

haluat maalipinnan, jota on helppo siistiä tahroilta

Valitse himmeän pinnan tuottava maali, kun...

haluat maalipinnasta pehmeän lopputuloksen

haluat, että tilassa on rauhallinen tunnelma (olo- ja makuuhuoneet)

haluat maalin, jossa alustan pienet epätasaisuudet eivät erotu niin helposti

haluat tutun ja turvallisen valinnan

2019_8_21_Tikkurila26768-1

SEINÄT N338 VILLIRUUSU JA H353 LEMMIKKI - KIRJAHYLLY M339 TANGO