Tikkurila_0122

Tikkurila Color Now 2020 -värikokoelma keskittyy uusien näkökulmien löytämiseen ja arkisten, tavallisten tilojen maagiseksi tekemiseen. Anna värikokoelman inspiroida sinua kotisi muodonmuutoksessa. Poimi tästä ideat, joilla toteutat muodonmuutoksen värien avulla!

Leikittele seinäpinnoilla

On aika sanoa hyvästit yksittäisille tehosteseinille. Yhdistä rohkeasti useampaa sävyä samassa tilassa ja sido kokonaisuus yhteen maalaamalla myös jalkalistat ja ovenkarmit yhteensopivalla sävyllä. Vaihtoehtoisesti voit leikitellä linjoilla ja maalata listat ja karmit kontrastisävyllä.

Energisoiva ja silti lempeä H300 Lemonade sopii erinomaisesti koko tilan seinä- tai lattiapinnoille. Kun haluat lopputuloksesta raikkaan, yhdistä lämmin keltainen viileisiin sävyihin Y383 Kurkku ja H352 Lemmikki.

Lämmin kokonaisuus syntyy kun, maalaat lattialistan lämpimällä  sävyllä L392  Dukaatti ja seinän sävyllä H300 Lemonade.

Voimakkaan harmoninen väripaletti huoneeseen rakentuu mehukkaan N338 Villiruusun ja dramaattisen M339 Tango sävyjen yhdistelmästä. Jos kaipaat punaisten sijaan vihreitä sävyjä, yhdistä N388 Wasabi ja Y383 Kurkku toisiinsa. Jos sävyt tuntuvat sinusta liian vahvoilta seinälle tai sisustamasi huone on kovin pieni, mikset maalaisi lattiaa tai kattoa?

 

Täydelliset väriparit

Tikkurila Color Now 2020 -värikokoelmalla on lupa leikkiä. Kokeile sävyjä rohkeasti ja saatat löytää yllättäviä väripareja, joihin ihastut.

Kokeile esimerkiksi näitä:

Nostalginen H353 Lemmikki on raikas ja pehmeä, kuin vastapesty pyykki. Se sopii täydellisesti makuuhuoneeen seinille. Yhdistä sävy N338 Villiruusun, H300 Lemonaden tai L392 Dukaatin kanssa ja tunnelma on lähempänä Palm Springsin tunnelmaa ja viileitä cocktaileja.

Lämmin ja maanläheinen tunnelma syntyy L392 Dukaatin ja J407 Siestan yhdistelmästä. Voit kirkastaa yhdistelmää H300 Lemonadella  tai lisätä draamaa M339 Tangolla.

Värien lisäksi kannattaa leikkiä myös väripintojen kiiltoasteella.

 

2019_8_21_Tikkurila26768-1